Vízállósági teszt az F217-4 és F217-3 kapásjelző szetthez

Egyik kedves ügyfelünk kérdést tett fel nekünk az egyik kapásjelzőnkkel kapcsolatban. Az F217-3 illetve F217-3 számú kapásjelzőinket ugyanis a gyártó információi alapján vízállóként hirdetjük. Olvasónk kérdése ennek a vízállóságnak a mértékére irányult, miszerint csak az esőt bírja a készülék, vagy elvisel-e egy esetleges vízbe esést is? A gyártó válasza a kérdésre az volt, hogy csak az esőt bírja, de ezt örömmel cáfolom meg, és ezt az alábbi videóval be is bizonyítom Nektek!

8 thoughts on “Vízállósági teszt az F217-4 és F217-3 kapásjelző szetthez

 1. Nagy Csaba says:

  Üdvözöllek ! Érdeklődnek, hogy ez a kapasjelző , ugye a külföldi oldalakon Hirisi Hrs1 néven ismert kapásjelző ?

  • hohoho says:

   Üdv! Köszönöm érdeklődésedet!
   Így van, ez az a kapásjelző, csak egyenesen a gyártótól rendeltem, “Hi…i” felirat nélkül, mivel úgy gondoltam, hogy felesleges kifizetnie a Vevőnek plusz 5-6000 forintot egy rányomtatott névért. Remélem, hogy leendő vevőink is egyetértenek velem ebben.
   Üdvözlettel: Bessenyei Róbert

   • Nagy Csaba says:

    Köszönöm ! Igen szerintem sincs értelme egy névért plussz pénzt fizetni. 🙂 régóta szemezek ezzel a jelzővel, nagy esély van rá, hogy én is a vevő körébe fogok tartozni ?

    • hohoho says:

     Üdv! Köszönjük válaszát és reméljük mielőbb teljesíthetjük megrendelését! További szép napot Önnek!

    • Kovács Sándor says:

     Tiszteletem.Kovács Sándor vagyok. Lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan kell összehangolni a F217-4 szettet minden müködik , csak a vevő ne veszi a jelet.

     • Torják Máté says:

      Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék hogy ezekben a kapásjelzőkben az elem meddig bírja. Mármint milyen gyakran kell elemet cserélni benne?

     • hohoho says:

      Kedves Máté! Az a személyes tapasztalatunk, hogy 4-5 hónapot bír az ebbe a készülékbe való elem. A tavalyi évben mi március elején kezdtük el használni ezt a heti kapásjelzőt és hetente 3 horgászat alatt használtuk. Augusztus végén cseréltük benne az elemet, mert akkor kezdettt merülni. Az egyik legolcsóbb GP elem volt benne. Reméljük segítettünk.
      Üdv

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük