Vízállósági teszt az F217-4 és F217-3 kapásjelző szetthez

Egyik kedves ügyfelünk kérdést tett fel nekünk az egyik kapásjelzőnkkel kapcsolatban. Az F217-3 illetve F217-3 számú kapásjelzőinket ugyanis a gyártó információi alapján vízállóként hirdetjük. Olvasónk kérdése ennek a vízállóságnak a mértékére irányult, miszerint csak az esőt bírja a készülék, vagy elvisel-e egy esetleges vízbe esést is? A gyártó válasza a kérdésre az volt, hogy csak az esőt bírja, de ezt örömmel cáfolom meg, és ezt az alábbi videóval be is bizonyítom Nektek!

13 thoughts on “Vízállósági teszt az F217-4 és F217-3 kapásjelző szetthez

 1. Nagy Csaba says:

  Üdvözöllek ! Érdeklődnek, hogy ez a kapasjelző , ugye a külföldi oldalakon Hirisi Hrs1 néven ismert kapásjelző ?

 2. hohoho says:

  Üdv! Köszönöm érdeklődésedet!
  Így van, ez az a kapásjelző, csak egyenesen a gyártótól rendeltem, “Hi…i” felirat nélkül, mivel úgy gondoltam, hogy felesleges kifizetnie a Vevőnek plusz 5-6000 forintot egy rányomtatott névért. Remélem, hogy leendő vevőink is egyetértenek velem ebben.
  Üdvözlettel: Bessenyei Róbert

 3. Nagy Csaba says:

  Köszönöm ! Igen szerintem sincs értelme egy névért plussz pénzt fizetni. 🙂 régóta szemezek ezzel a jelzővel, nagy esély van rá, hogy én is a vevő körébe fogok tartozni ?

 4. hohoho says:

  Üdv! Köszönjük válaszát és reméljük mielőbb teljesíthetjük megrendelését! További szép napot Önnek!

 5. Kovács Sándor says:

  Tiszteletem.Kovács Sándor vagyok. Lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan kell összehangolni a F217-4 szettet minden müködik , csak a vevő ne veszi a jelet.

 6. Torják Máté says:

  Üdvözlöm. Érdeklődni szeretnék hogy ezekben a kapásjelzőkben az elem meddig bírja. Mármint milyen gyakran kell elemet cserélni benne?

 7. hohoho says:

  Kedves Máté! Az a személyes tapasztalatunk, hogy 4-5 hónapot bír az ebbe a készülékbe való elem. A tavalyi évben mi március elején kezdtük el használni ezt a heti kapásjelzőt és hetente 3 horgászat alatt használtuk. Augusztus végén cseréltük benne az elemet, mert akkor kezdettt merülni. Az egyik legolcsóbb GP elem volt benne. Reméljük segítettünk.
  Üdv

 8. Timár János says:

  Tiszteletem. érdeklődnék hogy F 217-4 vagy a F 217-3 ast lehet-e kapni és mennyiért.
  Választ előre is köszönöm.Tisztelettel Timár János

 9. hohoho says:

  Tisztelt János!

  Elnézést a kései válaszért! A kapásjelzőket külföldről rendeljük, ezért egy kicsit később fognak a weboldalra felkerülni, de igen kaphatóak lesznek.
  Tisztelettel: Bobák Orsolya

 10. Pécsi Roland says:

  Üdvözlöm, érdeklődnék, lehet e még kapni ezt a szettet, szivesen vásárolnék egyet.?

 11. hohoho says:

  Jó napot kívánok!

  Jelen pillanatban nem kapható a webshopban de a jövőben próbáljuk elérhetővé tenni.

  Üdv, Bobák Orsolya

Vélemény, hozzászólás?