Vízállósági teszt az F217-4 és F217-3 kapásjelző szetthez

Egyik kedves ügyfelünk kérdést tett fel nekünk az egyik kapásjelzőnkkel kapcsolatban. Az F217-3 illetve F217-3 számú kapásjelzőinket ugyanis a gyártó információi alapján vízállóként hirdetjük. Olvasónk kérdése ennek a vízállóságnak a mértékére irányult, miszerint csak az esőt bírja a készülék, vagy elvisel-e egy esetleges vízbe esést is? A gyártó válasza a kérdésre az volt, hogy csak az esőt bírja, de ezt örömmel cáfolom meg, és ezt az alábbi videóval be is bizonyítom Nektek!

6 thoughts on “Vízállósági teszt az F217-4 és F217-3 kapásjelző szetthez

 1. Nagy Csaba says:

  Üdvözöllek ! Érdeklődnek, hogy ez a kapasjelző , ugye a külföldi oldalakon Hirisi Hrs1 néven ismert kapásjelző ?

  • hohoho says:

   Üdv! Köszönöm érdeklődésedet!
   Így van, ez az a kapásjelző, csak egyenesen a gyártótól rendeltem, “Hi…i” felirat nélkül, mivel úgy gondoltam, hogy felesleges kifizetnie a Vevőnek plusz 5-6000 forintot egy rányomtatott névért. Remélem, hogy leendő vevőink is egyetértenek velem ebben.
   Üdvözlettel: Bessenyei Róbert

   • Nagy Csaba says:

    Köszönöm ! Igen szerintem sincs értelme egy névért plussz pénzt fizetni. 🙂 régóta szemezek ezzel a jelzővel, nagy esély van rá, hogy én is a vevő körébe fogok tartozni ?

    • hohoho says:

     Üdv! Köszönjük válaszát és reméljük mielőbb teljesíthetjük megrendelését! További szép napot Önnek!

    • Kovács Sándor says:

     Tiszteletem.Kovács Sándor vagyok. Lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan kell összehangolni a F217-4 szettet minden müködik , csak a vevő ne veszi a jelet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük