4+1 részes kapásjelző szett bemutatása (F218-4)

Egy olyan 4+1 részes kapásjelzőt mutatok be, amelyet egy elegáns, szivaccsal bélelt tokban szállít a gyártó. Az ár tartalmaz 4 db adó és 1 db vevő készüléket, illetve 1 db nyakpántot a vevő egységhez. Az adó és vevő egységek egyaránt 1-1 db 9v-os elemmel működnek, mely elemeket az ár és a csomagolás nem tartalmaz, de itt is lehetőség van elem csomaggal együtt történő rendelésre. Az adó egység egyik oldalán található a 4 kezelőgomb, amelyekkel 8 fokozatban állítható a hangerő, a hangszín, és az érzékenység, a 7 féle választható színű LED világítás, az éjszakai fényerősség szabályzás + láthatunk rajta egy jack csatlakozót a világítós swingerekhez.

Amikor kapásod van, 3 részén kezd villogni a kapásjelző, középen led csík, plusz a két felső sarkán is 2 led izzó villog egyszerre.

A tetején, ahová a horgászbotot kerül, elhelyezésre került két kis gumi ütköző is, ami némileg stabilizálja is a botot, megóvja egy esetleges sérüléstől.

Az alján látható a szokásos csavar, amivel rögzíthetjük az állványhoz. Weboldalunkon ehhez gyorskioldós csatlakozót is rendelhettek.

A vevő egység 100 m-es a hatótávolsággal felruházott, amit centire pontosan nem mértünk le, viszont 100. lépésnyi távolságra még mindig jelzett a készülék, úgyhogy ez az információ megállja a helyét.

A készülék egyik oldalán itt is egy ki/bekapcsoló gomb található, illetve találunk még további két gombot, melyekkel 8 fokozatban állíthatjuk a hangerő és rezgés funkciót, valamint a 7 színű LED világítást és hangtónust a kapásjelzők megkülönböztetéséhez.

Kapás után mindegyik egységen még 20 mp-ig látható fényjelzés és az éjszakai fény erősségét is szabályozhatjuk.

A termék természetesen vízálló.

Vélemény, hozzászólás?