3+1 részes kapásjelző szett bemutatása (F217-3)

Egy olyan 3+1 részes kapásjelzőt mutatok be, amely 4+1 részes változatáról készült videót lathatjátok a bejegyzésben és amelyet szintén egy elegáns, szivaccsal bélelt tokban szállít a gyártó. Az ár tartalmaz 3 db adó és 1 db vevő készüléket, illetve 1 db nyakpántot a vevő egységhez. Az adó egységek egyenként egy db LR023 elemmel működnek, a vevő egység pedig két darab AAA-s mikro ceruza elemmel, mely elemeket az ár és a csomagolás nem tartalmaz, de lehetőség van elem csomaggal együtt történő rendelésre is. Mindegyik egység meg van különböztetve külön színjelzéssel. Az egyik oldalán a ki/bekapcsoló gomb és a jack csatlakozó a világítós swingerekhez, másik oldalán pedig 5 hangerő fokozatot lehet állítani, 5 hangtónust valamint 5 fokozatban a kapásjelző érzékenységét.

Amikor kapásod van, 3 részén kezd villogni a kapásjelző, középen led csíkok, a görgőnél led izzó illetve a két felső sarkán is 2-2 led izzó villog egyszerre.

A tetején, ahová a horgászbotot kerül, elhelyezésre került két kis gumi ütköző is, ami némileg stabilizálja is a botot, megóvja egy esetleges sérüléstől.

Az alján látható a szokásos csavar, amivel rögzíthetjük az állványhoz. Weboldalunkon ehhez gyorskioldós csatlakozót is rendelhettek.

A vevő egység 100 m-es a hatótávolsággal felruházott, amit centire pontosan nem mértünk le, viszont 100. lépésnyi távolságra még mindig jelzett a készülék, úgyhogy ez az információ megállja a helyét.

A készülék egyik oldalán itt is egy ki/bekapcsoló gomb található, amivel az éjszakai világítást is kapcsolhatjuk. Jobb oldalán találunk további két gombot, melyekkel 8 fokozatban állíthatjuk a hangerő és rezgés funkciót, valamint a 4 db, különböző LED világítást és hangtónust a kapásjelzők megkülönböztetéséhez.

Kapás után mindegyik egységen még 20 mp-ig látható fényjelzés és az éjszakai fény erősségét is szabályozhatjuk.

A termék természetesen vízálló.

A termékhez feltöltött videóban a 4+1 részes változat látható, de ez ne tévesszen meg Titeket, mert ennek a terméknek a csomagolásában csak 3+1 készülék lesz. 😀

2 thoughts on “3+1 részes kapásjelző szett bemutatása (F217-3)

  1. Róbert says:

    Üdv. Ilyem terméket lehet még rendelni szettben? Akár 2+1 kivitelben is érdekelne.

  2. hohoho says:

    Jó napot kívánok!

    Ezeket a termékeket egyenlőre nem lehet kapni a webáruházban. A későbbiekben próbálunk beszerezni.

    Üdv,Bobák Orsolya

Vélemény, hozzászólás?